Mini-ondernemingen

Mini-ondernemingen2017-12-20T09:02:45+00:00

Mini-ondernemingen van de 3de graad

De leerlingen van de 3de graad die ‘bedrijfsbeheer’ volgen, starten  voor dat vak een eigen onderneming en leren zo alle facetten van het ondernemerschap kennen : businessplan opstellen, boekhouding bijhouden, marketing van hun producten uitwerken en de verkoop opvolgen. Hieronder stellen de mini-ondernemingen van het schooljaar 2017-2018 zich voor.

DI MALI

Wij zijn 2 laatstejaars van de studierichting economie – moderne talen. Dit jaar starten wij ons eigen studentenbedrijf ‘DI MALI’.

We bieden jullie 2 verschillende pakketten aan: de ‘Healthy Box’ en de ‘Pizza Box’.
De ‘Pizza Box’ bevat verschillende ingrediënten waarmee je zelf een pizza kan maken. Er zal ook een door ons zelf samengesteld kookboekje met een paar leuke basisgerechtjes inzitten. De ‘Healthy Box’ bevat verschillende ingrediënten waarmee we jou op weg willen zetten om een gezondere eetstijl te bereiken. Ook hier zal er een kookboekje met enkele gezonde receptjes inzitten dat we zelf hebben samengesteld.

Voor elk pakket dat u bestelt gaat er 2 euro naar de dierenrechtenorganisatie ‘Stop Dierenmishandeling VZW’. Meer informatie hierover vindt u op de website www.stopdierenmishandeling.be .

Bekijk zeker ook onze website op http://www.dimali.be/ !

Hopelijk tot binnenkort!

Di Mali
Maja Engelen en Linsey Geinzger

FACEBOOK

NEW VINTAGE

Hallo! Wij zijn leerlingen van het 6e middelbaar economie-moderne talen en wij hebben het studentenbedrijf ‘New Vintage’ opgericht.

Wij richten ons op de verkoop van tweedehands kledij maar ook gaan we onze eigen T-shirts ontwerpen.
Je kan op onze Facebook pagina terecht voor meer informatie, New Vintage (@newvintagevlajo).

Een deel van onze winst zullen we afstaan aan Think Pink.

Het New Vintage team

SUPERPRPLX

Wij zijn Daan Diependaal, Marko Misovic en Silas De Groof, 3 studenten van het 6e jaar (economie modern talen) die een studentenbedrijf hebben opgericht. Wij kwamen op het idee om een webshop voor kleren te maken. We hebben een groot assortiment van producten en deze gaan van truien, T-shirts tot de coolste accessoires. De prijs hebben we aangepast zodat het perfect betaalbaar is voor studenten.

SHOP= www.superperplex.be go get your awesomeness now!!

MVG superprplx team

CHOCOLATEA

Wij zijn 4 meisjes uit het 6e middelbaar en wij stellen u ons studentenbedrijf CHOCOLATEA voor.

U hebt een keuze uit verschillende smaken thee en chocospoons. Deze vindt u allemaal via onze website www.chocolatea.be .

Als jullie een aankoop willen doen kan u een nieuw bestelformulier op het secretariaat afhalen.

Groetjes,

The Chocolatea team !